ACORDS JUNTA DIRECTIVA 23/09/2014

4 d'octubre de 2014

ACORDS:

Assumptes esportius:

Convocar una reunió de tots els esportistes catalans d’Alt Nivell, adults i menors inclosos, a la seu federativa el dissabte 15 de novembre a les 11 hores, per debatre l’afany recaptatori de la Federació Espanyola i les possibles respostes o accions a adoptar.

Demanar al nou president de la UFEC el seu recolzament per afavorir la pesca esportiva als ports esportius i comercials de la costa catalana.

Fer una crida a les persones i entitats interessades en col·laborar amb la Delegada per organitzar l’any 2015 el primer Campionat de Catalunya de Salmònids Mosca Dames.

Proposar en la propera Assemblea la incorporació a la Junta directiva de 2 noves vocals femenines per donar compliment a l’article 137 del Decret 58/2010 de les entitats esportives de Catalunya.

Assumptes organitzatius:

Adoptar els criteris de transparència fent difusió dels Acords de la Junta Directiva en les pàgines d’internet i xarxes socials de la FCPEC.

Posar en marxa les llicències federatives individuals temporals per a una sola competició esportiva a un preu de 10 euros pels adults, i per a la resta de categories a un preu en la mateixa proporció que les llicències federatives anuals.

Notícia classificada a: federacio