FCPEC

Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting

Àrea d'Aigua Dolça

CAMPIONAT D'ESPANYA SELECCIONS AUTONÒMIQUES

Aquest cap de setmana del 3 al 4 d'abril de 2009 s'ha celebrat el campionat d'Espanya per seleccions autonòmiques a l'embassament del Vicario (Ciudad Real).

L'equip que la Federació Catalana ha presentat, son els que es varen classificar en les 12 primeres posicions l'any passat al campionat de 1ª Divisió Catalana. A excepció de Tomás Bautista, Francesc Jordà i Rosendo Costa que han renunciat per motius personals.

Ricard Tura, Jordi Serra, Xavier Carrera, Jordi Serrabassa, Esteve Martínez, David Sucarrats, Víctor Alonso, Feliu Sucarrats, Marc Carrera, Óscar Aranda, Ivan Muñoz, Josep Castanyer.


La Selecció Catalana, enguany a quedat subcampiona d'Espanya quedan darrera de Castilla la Mancha, selecció que participava en el seu propi terreny i per tant molt coneixedora de l'escenari, com ho demostra la classificació final de seleccions i individual.

No obstant, s'ha de reconeixer el bon paper realitzat per la nostra selecció quedan en segona posició i aconseguin la medalla d'argent que serà sens dubte un bon record d'aquest campionat.Podeu veure fotos del campionat al següent link:

http://picasaweb.google.com/fepyc.es/CampeonatoDeEspanaDeSeleccionesAutonomicasAguaDulceElVicarioCiudadReal#slideshowClassificació Final per SeleccionsEn el següent enllaç podeu trobar la classificació final per Seleccions Autonòmiques:

http://www.fepyc.es/download/Competiciones/Clasificaciones/9AD21/ClasSelecciones(9AD21).pdfClassificació Final IndividualEn el següent enllaç podeu trobar la classificació Final Individual:

http://www.fepyc.es/download/Competiciones/Clasificaciones/9AD21/ClasIndividual(9AD21).pdf

www.fcpeic.cat

e-mail: aiguadolça@fcpeic.cat