FCPEC

Federació Catalana de Pesca Esportiva i Càsting

Àrea d'Aigua Dolça

IV CAMPIONAT D'ESPANYA SELECCIONS AUTONÒMIQUES A.D. DAMAS

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el IV Campionat d'Espanya Seleccions Autonòmiques A.D. Damas a la Badina Alcañiz (Teruel).

Catalunya estava representada per un grup de 7 esportistes: Laia Viñals, Eva Oncins, Gemma Bosch, Virtudes Castillo, Merce Tarrago, Sandra Borja i Alba Fàbrega.

La competició a priroi es presentava bè per l'equip català, ja que la pesca que donava era idònea pels interesos de les catalanes. Però les inclemències del temps van passar factura, fins el punt de que l'organització del campionat hagués de suprimir una de les fases per la impossible pràctica esportiva, deixan així que el campionat es decidís a una sóla fase.

Tot i que les catalanes no van poder estar al capdemunt de la classificació, es van quedar molt aprop d'aconseguir la medalla de bronce que va caure en mans de la federació Madrileña per només 2 punts de diferència.

Cal destacar l'actuació de Laia Viñals, que va aconseguir un 1 de sector que no va significar el títol de campiona pel poc pes que va acumular, tot i axí va aconseguir una meritòria 4ª posició que la classifica per l'Alta Competició de Damas.

Felicitats a Totes i ànims per la propera vegada!!!

Classificacions

Classificació Seleccions Autonòmiques:

http://www.fepyc.es/download/Competiciones/Clasificaciones/9AD23/ClasificacionEquipol(9AD23).pdf

Classificació Individual:

http://www.fepyc.es/download/Competiciones/Clasificaciones/9AD23/ClasificacionIndividual(9AD23).pdf

Galeria de Fotos

Galeria de fotos:

http://picasaweb.google.com/fepyc.es/CampeonatoDeEspanaAguaDulceDamasLaBadinaAlcaniz#slideshowwww.fcpeic.cat